15 January 2016

KULIT CERAH DAN SIHAT DENGAN DIANZ VITAMIN C & E

 


Kalau nak cantik, kena keluarkan duit yang banyak. Kos nak jadi cantik zaman sekarang ni bukannya murah. Mahal. Lagi-lagi yang ada masalah kulit. Lagilah beban nak keluarkan kos. Seiring dengan keadaan ekonomi negara sekarang, tidak semua rakyat Malaysia ni hidup senang. Komitmen yang banyak, kos sara hidup yang tinggi. Silap-silap hari bulan, nak beli keperluan diri sendiri pun tak lepas. NAMUN, dengan adanya produk ni, memang jimat dan berbaloi. Tak payah dah berhabis duit beratus beribu setiap bulan. 

Mempersembahkan! 

Dianz Vit C & E 



Dianz Vit C&E ni adalah packaging yang baru. Lebih cantik dan lebih sedap rasanya. Sebab ada tambahan serbuk mutiara untuk kesan 2kali lebih cepat. Extra pearl sebenarnya akan membuatkan vitamin diserap lebih cepat. Hasilnya, kulit akan lebih Glowing dan berseri seri. Plus, pertumbuhan sel kulit baru pun akan cepat.  

Vitamin C & E ni sangat-sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah parut, jerawat, kulit kusam, resdung dan juga stretch mark. Kalau yang takde masalah kulit pun boleh ambil untuk dapatkan muka yang cerah dan glowing. 

Kenapa vitamin ni very highly recommended?  Sebab rasa dia sedap. Boleh dihisap, kunyah atau telan. Bagi ibu yang pregnant atau menyusu pon boleh makan vitamin ni. 

Jangan risau, vitamin ni dijual dengan harga yang sangat murah. 

RM45 Sebotol 
+ RM5 untuk Sabah Sarawak 

TESTIMONI DARI PELANGGAN YANG BERPUAS HATI:







Teruja tak nak cantik dengan kos yang murah? Kalau anda berminat, jangan malu jangan segan, boleh WHATSAPP/TELEGRAM 

+6017- 6531208  

 Sekian Terima Kasih :)  



 
 

0 comments :

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi membaca :)
Anda komen, anda comel <3

 

Her Diary by Myra Amira Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork