03 June 2016

CHANEL 9in1 MAKEUP SET

 



Teringin nak pakai make up yang berjenama tapi takde bajet nak beli...? Baiklah, jangan risau... Sebab kat sini aku nak promote 9in1 Chanel Makeup Set (refer gambar)


Dalam 9 in 1 Makeup Set ni ada : 

-  Foundation ( code natural)
- Compact Powder ( code natural)
- Lipstick 
- Lipgloss
- Blusher
- Eye Shadow
- Eyeliner
- Mascara 
- Eyebrow liner. 

Namun, semua ni bukanlah original. Tapi, dia dikira reject item la. Kualiti sama je macam original. Hasil dari testimoni, semua berpuas hati dengan set ni. Meh nak share sikit testimoni :)






Actually, kepada sesiapa yang nak buat hantaran kahwin ke, bertunang ke, or nak buat present, set ni sesuai sebab didatangkan dengan kotak eksklusif yang sama je kualitinya dengan yang original. (refer gambar)


Tapi, kalau tak nak ade kotak  ni pun takpe. Korang boleh order yang kotak biasa je... (refer gambar)



Okay, sekarang nak cerita pasal harga pula. Harga jualan sangat-sangat berbaloi.

RM 110 include postage untuk yang takde box.
RM 120 include postage untuk yang ade box. 
Sabah Sarawak tambah RM5.00 ye untuk postage. 

Dengan harga yang seperti disebut di atas, korang akan dapat : 9 barang seperti yang dalam gambar, sekali dengan paper bag chanel yang cantik tu. Gituuuuu :) 

Mana nak order....? 

Baiklah, sila order ke 
016-2302956 
untuk fast reply ye .... Insha Allah pertanyaan anda akan dilayan dengan secepatnya... 

Terima kasih kerana membaca. Kalau nak beli, jangan lupa contact nombor tu okay. Semoga murah rezeki...Aamiin.. MMMUUAHH :)


 

Her Diary by Myra Amira Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork