20 June 2012

Tips Kaki Cantik

Bandar Kuala Lumpur-20120211-00361

Berdasarkan gambar di atas, kelihatan kaki model tersebut besar yer,… Siapakah model tak bertauliah ni..?? Hahaha.. Aku la ni… Dah mcm2 cara aku buat untuk kecilkan saiz kaki aku.. So, malam td, punya la aku gigih tnya cousin aku… Then, die bagi video kat bawah ni…

Masa dia bagi aku link ni, aku memang rase mcm nak cubit2 je die sebab die bg video SNSD… Then, aku gagah la jugak tgk… But, memang betul die tunjuk cara macam mana SNSD ni dapat kaki yang cantik. Tak susah pn step die sebenarnya… Janji kne buat selalu…

Aku dh start dah buat hari ni… Nampak mcm senang… Tapi sebenarnya, mengeluarkan peluh jugak… Jom try sesame… :)

7 comments :

  1. Replies
    1. hahahah.. kaki lelaki? tgk jurulatih snsd tu pn laki... boleh la kot.. hahaha

      Delete
  2. tiffany 50-30-20

    confem boleh kecil klu amalkan selalu..hehe ^^

    ReplyDelete
  3. kaki dah kecil....
    nak kecilakan tangan pulak

    ReplyDelete
  4. thanks ya, isi artikelnya keren.
    bisa bantu untuk menyelesaikan tugas saya..
    oya Gan klo ada kesempatan silakan mampir ke lapak sy yang jualan kaos kaki wanita grosir..
    Trims :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi membaca :)
Anda komen, anda comel <3

 

Her Diary by Myra Amira Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork